Ambalaje Carton Tulcea

Ambalaje hartie carton Tulcea

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : Ambalaje hartie carton Tulcea.


Producator ambalaje din carton Tulcea

Despre Noi

cutii carton ondulat tulceaFirma noastra produce la comanda ambalaje din carton ondulat la dimensiuni solicitate de clienti, acordand o atentie sporita pentru detalii si folosind tehnologii de ultima generatie, oferim o calitate garantata a produselor. Societatea dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigente aferente domeniului sau de activitate.

Va punem la dispozitie ambalaje din carton ce pot avea diverse forme si intrebuintari dintre care amintim: pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii, cutii de tort cu maner etc. Bineinteles, gama este mult mai diversificata si mai ampla, de aceea va invitam sa ne spuneti care sunt necesitatile voastre, iar noi vom face tot posibilul pentru a le indeplini in cel mai scurt timp posibil.

  Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere, capabil sa va ofete ambalaje carton in conformitate cu preferintele si necesitatile voastre, nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii companiei Snick Ambalaje si Consumabile si va veti convinge ca ati facut alegerea corecta.

Servicii si Produse

 va oferim urmatoarele tipuri de ambalaje din carton:
Cutii de carton:

  • Cutie clasica
  • Cutie sticla de vin
  • Cutie cu autoformare
  • Cutie cu capac
  • Cutie cu maner
  • Cutie curierat
  • Cutie pizza
  • Cutie mutare si arhivare
  • Cutie rafturi
  • Cutie tablouri

   Colile de ambalat din hartie reprezinta o solutie de impachetat si ambalat cu multiple aplicatii alimentare si industriale. Hartia de impachetat este un ambalaj cu durabilitate deosebita, rezistent la rupere. Colile sunt destinate utilizatorilor care doresc o solutie de impachetat rapida si economica. Sunt folosite in retail pentru impachetarea cadourilor si decoratiunilor, pentru impachetarea de mezeluri (coli cerate cu rezistenta la grasimi), produse de panificatie, patiserie, rotiserie si fast-food.

    Pungile de hartie sunt o alternativa la cele din plastic si au anumite avantaje: produsele calde/fierbinti nu deterioreaza ambalajul de hartie spre deosebire de cel din plastic care se pot topi si pot elimina anumite substante chimice. Ambalajele de hartie sunt reciclabile si biodegradabile. Furnizam o gama larga de pungi din hartie pentru diverse domenii de aplicabilitate: pungi pentru industria moraritului si panificatiei (pungi pentru malai, gris, pesmet, faina, zahar), pungi din hartie cu fereastra bopp speciale pentru produse de panificatie si patiserie, pungi speciale pentru farmacie (imprimate standard sau personalizate cu sigla si numele farmaciei), pungi pentru fructe si legume, pungi de cumparaturi (fara manere), pungi pentru popcorn, pungi pentru seminte, pungi pentru pizza, fast food, rotiserii, etc.

    In domeniul produselor de panificatie, patiserie, rotiserie si fast-food, pe langa calitatea produsului, mai este importanta si oferirea unui ambalaj pentru produs, astfel incat consumatorul sa se bucure de savoarea produsului fara a se murdari. Coltarele de hartie sunt solutia perfecta. Aceste ambalaje sunt destinate mai multor tipuri de produse: coltare pentru pizza, coltare pentru hamburgeri, coltare pentru foietaje, coltare pentru covrigi, etc.

    Sacosele tip Kraft se bucura de popularitate datorita aspectului placut, elegant, dar si datorita faptului ca pot fi reciclate dupa folosire. Furnizam sacose tip kraft in diverse dimensiuni, grosimi atat in varianta natur cat si in varianta inalbita sau colorata. Sacosele pot fi imprimate fie prin tehnologia flexografica, fie prin tehnologia offset, in functie de necesitatile clientului si grafica furnizata. Sacosele sunt folosite mai ales de retailerii din domeniul imbracamintei si incaltamintei, de magazinele de cadouri, de farmacii, dar si in domeniul patiseriei si cofetariei.

    Carton ondulat CO2, CO3, CO5, CO7

Carton Ondulat Sul si Placi din Carton Ondulat in 3 straturi (doua straturi netede si unul ondulat), 5 straturi (3 straturi netede si doua ondulate) si 7 straturi (4 straturi netede si 3 ondulate).

    Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante

Cutiile pliante clasice sau americane sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.

Galerie foto