Ambalaje Carton Suceava

Ambalaje hartie carton Suceava PROCART IMP

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : Ambalaje hartie carton Suceava PROCART IMP.

PROCART IMP
Producator ambalaje din carton Suceava
0740.580.551

ambalaje-carton-valcea

Producem o gama variata de cutii din carton clasice, cutii carton de display, cutii pentru pizza, cutii din carton cu capac, cutii pentru prajituri si fursecuri, tavi pentru prajitura si fursecuri, separatori din carton si cutii de carton pentru depozitare sau transport. Oferim cutii din carton in 3 sau 5 straturi cu carton albit sau natur si imprimare. Putem confectiona la comanda, in functie de preferinte, orice cantitate, model si dimensiune, orice culoare, orice design.

ambalaje carton suceava

Design
Acesta este primul pas spre o colaborare de succes care v-a satisface cu siguranta nevoia dumneavostra de ambalaje. Impreuna cu echipa grafica luam cele mai bune decizii in ceea ce priveste designul ambalajelor.
Fabricare
Dupa ce am pus la punct toate datele privind comanda, trecem la urmator pas, fabricarea ambalajelor. Executam comenzile cu rapiditate, utilizand utilaje performate.
Livrare
Dupa ce finalizam comanda, ambalajele dumneavostra sunt transportate la cerere in locatia specificata.

cutii carton suceava

PROCART IMP se ocupa cu producerea ambalajelor din carton ondulat acordand o atentie sporita pentru detalii si folosind tehnologii de ultima generatie. Ambalajele sunt rezlizare in functie de dimensiunile si cerintele clientului.

cutii burger fast-food suceava

Ambalajele pot fi personalizate prin forma, culoare, grafica, numele de marca si mesajul informational transmis pentru ca interactiunea dintre dumneavoastra si client sa aiba un efect pozitiv.

  • Cutii carton ondulat
  • Cutii ambalaje cofetarie
  • Cutii cuburi, cutii de vin, cutii carton personalizate
  • Cutii carton transport, cutii groase din carton
  • Cutii aranjamente florale, ladite carton fructe
  • Cutii carton pentru cadouri
  • Cutii cu separatoare

Cartonul folosit pentru ambalaje este de doua tipuri, fie cu un singur strat ondulat, sau cu doua. Insa inainte de a discuta despre tipurile de ambalaje, vom detalia motivele pentru care acest tip de carton ofera o mai buna rezistenta la sarcina decat unul simplu, si tot odata, cum se aplica niste principii elementare de fizica pentru a oferi o rigiditate mai buna a cutiilor de carton.

Galerie foto