Ambalaje Carton Ilfov

Ambalaje si cutii din carton Ilfov

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : Ambalaje si cutii din carton Ilfov.


Producator ambalaje din carton: cutii clasice, cutii pentru transport, cutii pizza, ladite carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare etc

producator ambalaje cutii carton chitila ilfovIn Pachet produce si livreaza ambalaje simple si complexe din carton, cutii cu autoformare, cutii si ambalaje din carton pentru arhivare, pentru pizza si ladite legume - fructe. Comercializam o gama larga de ambalaje din carton ondulat de orice tip (microondul, 3 straturi, 5 straturi), cutii clasice, cutii glisante, separatoare, cutii de pizza etc.

Ambalajele din carton ondulat sunt realizate prin intermediul tehnologiilor moderne, oferind garantia transportului produselor dumneavoastra in conditii de siguranta.

producator ambalaje cutii carton chitila ilfov

Cutiile din carton sunt cele mai utilizate ambalaje si sunt disponibile intr-un numar foarte mare de forme si dimensiuni. In procesul de fabricare folosim diferite tipuri de carton. Cele mai comune tipuri sunt Micro-CO3 (sau Microondul), CO3, CO5 sau CO7. Pentru fiecare tip de carton folosit exista mai multe indicative de valori date de densitatea hartiei si de dispunerea lor in plan. In acest fel apar subcategorii pe fiecare tip de carton enumerat mai sus. Fiecare tip este disponibil in culorile Alb sau Natur (maro).

Fie ca va ocupati de afaceri cu electronice, produse alimentare, auto, jucarii, sport, produse farmaceutice sau orice alte domenii de activitate, va oferim solutii eficiente si convenabile de ambalare pentru produsele dumneavoastra.

Avantaje ambalaje din carton ondulat:

ambalaje carton ilfov

  • rezistenta la socuri,
  • rezistenta mare la presiune pe suprafata,
  • rezistenta la socuri locale, adica la perforare,
  • rezistenta la umezeala,
  • stabilitatea formei la vibratii,
  • rezistenta in cazul caderii de la o anumita inaltime
  • pot fi reciclate,
  • capacitatea de degradare naturala,
  • asamblare si umplere usoara,
  • pot fi utilizate in randuri repetate.

Servicii

Cutii mapa
Cutii de volum mic, fabricate de obicei din carton tip CO3,
cu dimensiuni variabile in functie de nevoia clientului. Cutiile se fac la comanda.

cutii mapa chitila ilfov

 

 

 

 

Cutii clasice
Cutii de carton clasice din carton tip Micro-CO3, CO3 sau CO5; Alb sau Natur.

cutii clasice chitila ilfov

 

 

Cutii cu capac
Producem cutii cu capac din carton de orice tip si dimensiuni. Sunt utilizate in special pentru cutii de pantofi sau cadouri.

cutii cu capac chitila ilfov

 

Ladite din carton
Ladite carton pentru legume si fructe folosite la transportul si depozitarea produselor agricole. Producem ladite carton de diferite tipuri si dimensiuni folosind carton de diferite grosimi.

ladite din carton chitila ilfov

 
 

Separatoare cutii
Separatoare produse special pentru tipul de marfa din interiorul cutiilor, create sa creasca gradul de siguranta in timpul transportului.

separatoare carton cutii chitila ilfov

 
 

Cutii pizza
Cutii pizza din carton microondul de orice model si dimensiuni.

cutii pizza chitila ilfov

 
 

Cutii glisante din carton
Cutii de carton tip CO3 sau CO5, formate din piese glisante opozabile, de volume diferite in functie de destinatie. Cutiile se fac la comanda.

cutii glisante chitila ilfov

 

 Banda adeziva, folie, accesorii

Banda adeziva, folie, accesorii chitila ilfov

 
   
   

Galerie foto