Ambalaje Carton Dolj

Ambalaje Carton Craiova

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : Ambalaje Carton Craiova.

Oferim o gama variata de ambalaje din carton, cutii din carton ondulat si duplex de o calitate deosebita. Produsele oferite se disting prin calitate si preturi competitive, reusind sa satisfaca si nevoile de ambalare ale celor mai pretentiosi clienti.

Cutii tip deschis
Cutiile tip deschis sunt formate dintr-o bucata cu o articulatie lipita, capsata sau lipita cu banda, care are ambele capete sub forma de clape. Aceste cutii sunt transportate plate, gata de folosire si necesita inchiderea clapelor.

Cutii tip telescop
Cutiile tip telescop sunt formate din mai multe bucati si sunt prevazute cu un capac sau un capat ce se pune pe corpul cutiei.

Cutiile tip dosar
Cutiile tip dosar sunt formate de obicei dintr-o singura bucata de carton. Fundul cutiei este indoit pentru a forma peretii si capacul. Cutiile pot fi aranjate si fara lipire sau capsare. Dispozitive de inchidere, manere pot fi incorporate in design.

Cutii prin alunecare
Cutiile prin alunecare sunt formate din sine si sertare ce se imbina in directii diferite unele in altele. Acest tip include de asemenea sertare exterioare pentru alte cutii.

Cutii tip rigid
Cutiile tip rigid sunt formate de obicei din doua bucati separate si un corp ce necesita capsare sau o operatie similara inainte de a fi folosite.

Cutii gata lipite
Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singura parte, sunt transportate plate si gata de a fi folosite printr-o simpla asezare.

Accesorii interioare
Accesoriile interioare cum ar fi sine, captuseli, divizoare, etc, fie sunt legate de designul cutiei sau sunt considerate itemi separati.

Galerie foto