Ambalaje Carton Constanta

S.C. ALEN GABRIEL S.R.L.

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : S.C. ALEN GABRIEL S.R.L..

S.C. ALEN GABRIEL S.R.L.
Producator ambalaje din carton: cutii clasice, cutii transport, cutii de fructe si legume, cutii de pizza, cutii pliate, ambajale mobila, etc
0747.454.472 / 0743.172.490

   SC Alen Gabriel SRL produce o gama variata de ambalaje din carton pentru diverse domenii de activitate. Producem cutii clasice si industriale, cutii cu grad de compolexitate mai mare (cu autoformare), caserate si plastifiate, bag in box-uri, separatoare, cutii de fructe si legume, cutii pizza, etc. Tiparirea pe cartonul ondulat atat albit cat si natur se poate realiza in doua culori distincte plus doua derivatii de culoare, la cea mai inalta rezolutie.

                           cutii pizza constanta cutii fursecuri

  Ambalajele pot fi personalizate prin forma, culoare, grafica, numele de marca si mesajul informational transmis. Iar daca va intrebati de ce ambalajele personalizate ar fi o idee buna pentru impachetarea produselor dumneavoastra, trebuie sa stiti ca ambalajele personalizate au un rol esential in comunicarea dintre produs si client, acestea informand cat mai complet clientul asupra produsului respectiv, atragandu-i atentia asupra lui si favorizand decizia de achizitionare a respectivului produs.  

 Calitatea produselor noastre este garantata de nivelul ridicat de performanta al masinilor pe care le folosim in procesul de productie a cutiilor de cartorn dar si de profesionalismul si priceperea operatorilor.

   Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor, realizand practic o gama foarte larga de produse, din orice tip de carton, adaptat cu grija la specificatiile fiecarui produs in parte.

                    cutii si cartoane de plierecutii pepeni

   Prin promptitudine si seriozitate am reusit sa ne impunem pe piata ambalajelor din carton. Tratam cu maxima responsabilitate orice comanda primita de la clienti, respectand intotdeauna termenele asumate in realizarea acesteia.

  Utilajele performante (modelare, debitare, tiparire, etc) din dotare ne ajuta in cresterea competitivitatii pe piata ambalajelor din carton prin viteza de procesare si calitatea excelenta a produselor obtinute.
  Utilajele cu care lucram: flexo-slotter, masina de caserat, masina de plastifiat, stanta plana, stanta portofel, masina de taiat si biguit, ghilotina, masina de servetele.

                  ambalaje carton constanta ambalaje carton constanta

Servicii

Oferim o gama larga de produse:

  • Ambalaje Vinuri

   Pentru transportul, distributia si prezentarea vinurilor va fi intotdeauna nevoie de ambalaje de calitate, perfect proiectate si bineinteles atractive. Alen Gabriel va poate ajuta in acest sens oferindu-va solutii profesionale variate, personalizate si estetice pentru ambalarea vinului.

   Masinile specializate performante de care dispunem si materialele de calitate folosite ne ajuta in obtinerea cutiilor pentru ambalat vinuri perfect adaptate nevoilor clientilor.

   Bogata experienta acumulata in productia unor asemenea ambalaje ne recomanda inaintea multor producatori

  • Ambalaje Pizza

Producem cutii pizza universal sau cutii personalizate in 1-2 culori cu 2 derivatii de culoare:

-280 x 280 x 35mm;
-300 x 300 x 35mm;
-320 x 320 x 35mm;
-420 x 420 x 35mm,

  • Ambalaje Tort

Cutie tort-microondul, 295x295x160

 

  • Ambalaje Fursecuri

   Cutii caserate in policromie, plastifiate la interior.

 

  • Ambalaje Fructe si Legume

   La acest tip de cutii folosim cartonul cu Kraft, acesta fiind cel mai indicat pentru utilizarea ambalajelor in mediul umed, sau putem folosi orice alt tip de carton pentru care opteaza clientul.

 

  • Servetele la cutie

Cutii albe simple: cu 150 buc,200 x 200mm
Cutii personalizate: 100 buc, 200 x 200mm

 

  • Cutii si cartoane de pliere

Cutii si cartoane de pliere, folosite indeosebi in industria textila
Cutia OYSHO din imagine are dimensiunea 600x400x400.

 

  • Cutii pentru pepeni

Octabinele sunt cutiile pentru pepeni avand dimensiunile:
1200x800x1100
1200x800x1200.

Cartonul folosit este un carton special in 7 straturi.

  • Cutii pentru mobila

Producem ambalaje pentru mobila de diverse dimensiuni.
Cutiile din imaginile alaturate au dimensiunile: 600x500x1100.

Program:
Luni-Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata-Duminica: INCHIS