Ambalaje Carton Bucuresti

Ambalaje Cutii Carton Bucuresti

Ambalaje Carton reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ambalaje Carton : Ambalaje Cutii Carton Bucuresti.

  Producem paleti noi, standard, europaleti, paleti noneuro, industriali si atipici, reconditionam paleti second hand, tratam fitosanitar paletii conform normei ISPM15.
  Lemnul este unul din cele mai vechi materiale folosite pentru ambalare. In ultimii ani insa, din cauza reducerii exploatarii masei lemnoase la nivel mondial, ponderea utilizarii sale in industria ambalajelor a scazut considerabil (la 3-8% din total), fiind substituit din ce in ce mai mult cu materialele plastice si cartonul ondulat.
  Utilizarea lemnului ca material de ambalare este redusa la ambalaje exterioare de mari dimensiuni. Principalele avantaje ale folosirii lemnului pentru confectionarea ambalajelor sunt protectia ridicata ce o asigura produselor din interior si faptul ca ambalajele din lemn sunt refolosibile.

Principalele caracteristici ale ambalajelor din lemn sunt:

  •     rezistenta buna la solicitari mecanice
  •     rezistenta  buna la uzura
  •     conductibilitate electrica foarte mica
  •     sunt ecologice

Cele mai utilizate ambalaje din lemn

  •     lazi din lemn
  •     cutii din lemn
  •     paleti din lemn
  •     butoaie din lemn
  •     cosuri din lem  Avantajele folosirii lemnului pentru paletii din lemn sunt protectia ridicata ce o asigura produselor din interior si faptul ca ambalajele pot fi refolosite avand o rezistenta la solicitari mecanice si la uzura, sunt ecologice si au o conductibilitate electrica foarte mica.

  Datorita cantitatilor tot mai reduse de lemn disponibile pentru ambalaje, paletii din lemn pot fi recuperati, reparati, reconditionati si reintrodusi pe piata sub diferite calitati, in functie de gradul de uzura al acestora.
  Cei mai utilizati paleti din lemn de pe piata sunt paletii cu dimensiuni de 800/1200, marcati cu stantele de eur /epal , denumiti paleti euro, recunoscuti atat pe piata interna cat si pe cea externa, si paletii tip euro, care au aceleasi dimensiuni de 800/1200 si aproape aceleasi caracteristici ca paletii euro, paletii non euro sfiind mai subtiri decat paletii euro si acestia neavand nici un marcaj fiind folositi in mare parte pe piata interna.

cutii carton bucurestiFirma noastra confectioneaza si ambalaje din carton duplex, micro sau carton ondulat tip 3 orice fel de ambalaje din carton. Realizam in cel mai scurt timp cutii de carton pliabile, intr-o gama larga de dimensiuni si consistente ale materialului.

Va punem la dispozitie ambalaje din carton ce pot avea diverse forme si intrebuintari dintre care amintim: pahare, caserole, conuri, cutii de pizza, tavite, farfurii, cutii de tort cu maner etc. Bineinteles, gama este mult mai diversificata si mai ampla, de aceea va invitam sa ne spuneti care sunt necesitatile voastre, iar noi vom face tot posibilul pentru a le indeplini in cel mai scurt timp posibil.

 

Galerie foto